Om Kram & Co

Kram & Co. Loppesupermarked i Holbæk. Lej en stand og sælg dine brugte varer.

Vores mission er at gøre det både let og nemt og samtidig økonomisk og sikkert for alle at handle brugte ting og sager hos Kram & Co. Og samtidig håber vi, at vi med butikken kan være med til at ændre forbrugsmønsteret ”brug og smid væk” til find og genbrug.

Njordvej 6, 4300 Holbæk

Butikkens åbningstider
Mandag 10:00-18:00
Tirsdag 10:00-18:00
Onsdag 10:00-18:00
Torsdag 10:00-18:00
Fredag 10:00-18:00
Lørdag 10:00-16:00
Søndag 10:00-16:00

Vi elsker gamle og unikke ting

Hygger du dig med at ose rundt på loppemarkeder, gøre et stop ved private loppesalg eller besøge ”kræmmer-haller” bare for at kigge efter en sjov loppeting eller -fund, eller lede efter lige præcis den vase, lysestage, skål eller lille børnecykel, som du netop står og mangler og som af forskellige grunde nu har brug for at finde et nyt hjem? Bliver du grebet af at gøre en god handel? Og tiltrækker tanken dig om at spare tid og få ryddet op i gemmerne? Så er du kommet til rette sted.

Vi elsker selv at finde gamle og brugte ting, unikke ting, som har glædet andre mennesker, ting med sjæl og historie og har efterhånden samlet mange ting. Men at skille os af med noget af det igen er langt mere bøvlet. Derfra konceptet med et indendørs loppemarked, som allerede findes i andre lande.

Som alternativ til de traditionelle og hyggelige loppemarkeder, hvor der pruttes om priser og handles på kryds og tværs og til salg via internettet, tilbyder vi dig en ”ny” ramme med høj service for at gøre det nemt og overskueligt, både at sælge og tjene – købe og spare penge på samme tid, en ren win win! Og så er det unikke ved Kram & Co jo, at det er alle sælgerne der opbygger varelageret i butikken, hver dag med ”nye” brugte varer.

Vi hjælper med salget af alle dine brugte ting og sager, som er for gode til at smide væk og som har en værdi, bare ikke når de ligger gemt væk i skabet, på loftet og i garagen eller hvor du har dem liggende. Dem kan andre få glæde af nu!

Med vores store indendørs loppemarked gør vi en aktiv indsats for at ting, der har en værdi kan finde hjem.

Vi glæder os til at se dig!

Venlige hilsner

Gitte og Dan
Kram & Co
Loppemarkedet, hvor brugt finder hjem

Læs om konceptet hos Kram og Co.